menu - 260zł

CENA MENU ZAWIERA:

TRADYCYJNE PRZYWITANIE MŁODEJ PARY CHLEBEM I SOLĄ
SZAMPAN Z TRUSKAWKĄ LUB MALINĄ DLA GOŚCI WESELNYCH

BUFET SZWEDZKI
NAPOJE ZIMNE
KAWA, HERBATA – BEZ OGRANICZEŃ
OWOCE SEZONOWE
PODSTAWOWĄ DEKORACJE SALI: KWIATY, ŚWIECE, SERWETKI / ZESTAW PODSTAWOWY/
WYNAJĘCIE SALI OBSŁUGĘ GASTRONOMICZNĄ I KELNERSKĄ
BIAŁE POKROWCE NA KRZESŁA
MOŻLIWOŚĆ SERWOWANIA ZAKUPIONEGO PRZEZ PAŃSTWA ALKOHOLU BEZ DODATKOWYCH OPŁAT
POKÓJ DLA PARY MŁODEJ
BEZPŁATNY PARKING DLA GOŚCI WESELNYCH
MINIMALNA ILOŚĆ GOŚCI 110

PROPOZYCJE PRZYSTAWKI - PROSIMY WYBRAĆ JEDNĄ:

1.    GALANTYNA DROBIOWA Z SOSEM TATARSKIM i POMIDORAMI KOKTAJLOWYMI

2.    PASZTET WIEPRZOWO DROBIOWY W CIEŚCIE FRANCUSKIM NA MIKSIE SAŁAT Z VINAIGRETTE ORZECHOWO MALINOWYM

3.    PŁATKI FILETA KURCZAKA MARYNOWANE W MIODZIE
I OCCIE BALSAMICZNYM PODANE Z GRILLOWANYM OSCYPKIEM NA RUKOLI Z ŻURAWINĄ

4.    DELIKATNA GALANTYNA RYBNA Z SOSEM REMUŁARD
Z KIEŁKAMI RZODKIEWKI I POMIDORAMI

5.    ROLADKA Z INDYKA Z SOSEM TUŃCZYKOWY PODANA
Z KIEŁKAMI PORA I POMIDORAMI

PROPOZYCJA ZUP - PROSIMY WYBRAĆ JEDNĄ:

1. ROSÓŁ Z MAKARONEM PIETRUSZKOWYM

2. BULION Z KOŁDUNAMI

3. ZUPA BROKUŁOWA Z MIGDAŁAMI PRAŻONYMI

4. KREM Z GRZYBÓW LEŚNYCH PODANYCH
W CHLEBIE LUB Z GRZANKAMI

5. KREM RYBNY AROMATYZOWANY SZAFRANEM Z KAWAŁKAMI MIODOWO-CYTRYNOWEGO ŁOSOSIA

6. ZUPA SZPINAKOWO POROWA Z KREWETKAMI


 

PROPOZYCJE DAŃ OBIADOWYCH - PROSIMY WYBRAĆ DWA:

1. MEDALIONY Z POLĘDWICZKI WIEPRZOWEJ NA SOSIE BOROWIKOWYM

2.    DELIKATNE PANIEROWANE MEDALIONY Z POLĘDWICY WIEPRZOWEJ

3.    ROLADKI CIELĘCE FASZEROWANE MARCHEWKĄ
I GROSZKIEM PODANE NA SOSIE KURKOWYM

4.    ROLADA WOŁOWA FASZEROWANA BOCZKIEM,
OGÓRKIEM I CEBULĄ PODANA W SOSIE WŁASNYM

5.    ROLADKI Z INDYKA FASZEROWANE SZPINAKIEM I SEREM OWCZYM PODANE NA SOSIE PIECZENIOWYM

6.    DEWOLAJ Z MASŁEM I KOPERKIEM

7.    ROLADA WIEPRZOWA FASZEROWANA BROKUŁAMI
I KURKAMI NA SOSIE WŁASNYM

8.    DELIKATNE ROLADKI WIEPRZOWE Z KURCZAKIEM
WĘDZONYM PODANE NA SZPINAKU
 

 

DODATKI – PROSIMY WYBRAĆ JEDEN: 


ZIEMNIAKI Z WODY

PUREE ZIEMNIACZANE

ZIEMNIAKI PIECZONE

TARTA ZIEMNIACZANA

KLUSKI ŚLĄSKIE

KOPYTKA ZIEMNIACZANE

SURÓWKI I WARZYWA - PROSIMY WYBRAĆ TRZY: 

WYBÓR Z WARZYW SEZONOWYCH 

PROPOZYCJA DESERU:


1. TRADYCYJNY WŁOSKI DESER TIRAMISU

2. PANNA COTTA PODANA NA RUBINOWYM SOSIE.

3. WYKWINTY TORCIK CZEKOLADOWY NA SOSIE
WIŚNIOWYM

4. DELIKATNY SORBET Z GRANATÓW I GRUSZKI PODANY
Z WINEM MUSUJĄCYM I MALINAMI

5.    SEMIFREDDO MALINOWE PODANE NA SOSIE
WANILIOWYM Z NUTĄ CZEKOLADY I KRUSZONĄ BEZĄ 

PROPOZYCJA BUFETU ZIMNEGO:

1. BOCZEK FASZEROWANY


2. KARCZEK Z MORELAMI


3. SCHAB ZE ŚLIWKĄ


4. SZYNKA WIEJSKA


5. KIEŁBASA WIEJSKA


6. KABANOS


7. WĘDZONY FILET Z INDYKA


8. GALARETKI DROBIOWE LUB WIEPRZOWE


9. ŚLEDŹ PO KRAKOWSKU


10. ŚWIEŻE I MARYNOWANE WARZYWA ORAZ  GRZYBY


11. KULECZKI MIĘSNE W BOCZKU


12. PIECZONE PAŁKI Z KURCZAKA


13. KURCZAK W CUKINII


14. NUGGETSY


15. SZASZŁYKI Z MOZZRELLĄ I POMIDORAMI KOKTAJLOWYMI


16. ROLADKI Z OMLETÓW SZPINAKOWYCH FASZEROWANE
WĘDZONYM ŁOSOSIEM


17.    ROŻKI Z CIASTA FILO FASZEROWANE SZPINAKIEM I FETĄ
18.DESKA SERÓW

PIECZYWO:

1. CHLEB KRAKOWSKI

2. WEKA

3. CHLEB ŻYTNI

4. CHLEB BESKIDZKI

SOSY - PROSIMY WYBRAĆ DWA:

1. CZARCI NA BAZIE ZIELONEGO PIEPRZU

2. TZATZIKI Z JOGURTEM GRECKIM

3. CUMBERLAND Z ŻURAWINĄ, CZARNĄ PORZECZKĄ I CHRZANEM

4. ROMUALD Z PIETRUSZKĄ, KOLENDRĄ I KORNISZONAMI

5. TRADYCYJNY CHRZANOWY

6. TATARSKI Z GRZYBAMI I KORNISZONAMI

PROPOZYCJA I DANIA GORĄCEGO - PROSIMY O WYBÓR JEDNEGO:

1. ROLADA Z KACZKI PODANA Z JABŁKAMI, ZIEMNIAKI
PIECZONE, MIKS SAŁAT Z VINAIGRETTE FRANCUSKIM

2. ROLADKI CIELĘCE Z PAPRYKĄ PIECZONĄ W SOSIE
PODGRZYBKOWYM, KLUSKI ŚLĄSKIE, SURÓWKA
Z CZERWONEJ KAPUSTY

3. PIECZEŃ WIEPRZOWA NA SOSIE Z KUREK, ZIEMNIAKI
PIECZONE, SURÓWKA WIELOWARZYWNA

4. PIECZONY FILET Z INDYKA Z BRZOSKWINIAMI
I ŻURAWINĄ PODANY NA SOSIE Z ORZESZKÓW ZIEMNYCH, WEDGESY, FASOLKA SZPARAGOWA

5. PIECZONY FILET INDYKA NA SOSIE PODGRZYBKOWYM

6. WIEPRZOWINA W KAPUŚCIE Z MOSKOLAMI

PROPOZYCJA II DANIA GORĄCEGO - PROSIMY O WYBÓR JEDNEGO:  

1. UDKO KURCZAKA FASZEROWANE SEREM I SZYNKĄ,
ZAPIEKANKA ZIEMNIACZANA, ZIELONA                     
FASOLKA  SZPARAGOWA

2. WOŁOWINA PO BURGUNDZKU Z PIECZARKAMI, PIECZYWO

3. KURCZAK W SOSIE SEROWYM NA TIAGIATEL

4. BEUF STROGONOW, PIECZYWO

5.    PAPRYKARZ CIELĘCY, PIECZYWO

PROPOZYCJA III DANIA GORĄCEGO - PROSIMY O WYBÓR JEDNEGO:  

1. KURCZAK PO MEKSYKAŃSKU

2. BULION Z PASZTECIKAMI FASZEROWANYMI MIĘSEM
I PAPRYKĄ PIECZONĄ

3. BARSZCZ Z BUŁECZKAMI FASZEROWANYMI MIĘSEM
I BOCZKIEM

4. BARSZCZ Z CZUBURYKIEM

5. TORTILLA FASZEROWANA KURCZAKIEM, SAŁATĄ
I POMIDORAMI Z SOSEM CZOSNKOWYM

PROPOZYCJA NAPOJÓW (BEZ OGRANICZEŃ):

1. NAPOJE GAZOWANE PEPSI/MIRINDA/7 UP

2. SOK OWOCOWY

3. WODA MINERALNA GAZOWANA

4. WODA MINERALNA NIEGAZOWANA PODAWANA
W DZBANKACH Z MIĘTĄ I CYTRYNĄ

5. KAWA

6. HERBATA.

ALKOHOL ZAKUPUJĄ PAŃSTWO WE WŁASNYM ZAKRESIE
BEZ OPŁATY KORKOWEJ

OWOCE SEZONOWE:

W ZALEŻNOŚCI OD PORY ROKU I TERMINU WESELA,
SZCZEGÓŁY DOTYCZĄCE OWOCÓW USTALANE  INDYWIDUALNIE

DODATKOWA OFERTA: 

WIEJSKI STÓŁ 22,00 ZŁ./OS.

SZYNKA WIEJSKA, BOCZEK WĘDZONY,  SALCESON, KASZANKA, KIEŁBASA SWOJSKA,
PASZTETY WIEJSKIE, SMALEC Z CEBULĄ I ŚLIWKAMI, PIECZYWO SWOJSKIE, OGÓRKI KISZONE

UDZIEC WIEPRZOWY Z KOŚCIĄ 25,00 ZŁ./OS.

ZIEMNIAKI PIECZONE (W MUNDURKACH) Z ROZMARYNEM I ZASMAŻANĄ KAPUSTĄ
AROMATYZOWANĄ KMINKIEM

GRILL PARTY 25,00 ZŁ./OS.

STEKI Z KARCZKU W SPECJALNEJ MARYNACIE, SZASZŁYKI DROBIOWE, SZASZŁYKI
WEGETARIAŃSKIE PODUDZIA DROBIOWE MARYNOWANE W MIODZIE I MUSZTARDZIE, FILET DROBIOWY AROMATYZOWANY ŚWIEŻYMI ZIÓŁKAMI W BOCZKU,  KIEŁBASA, MARYNATY, SAŁATKA SZOPSKA (OGÓREK POMIDOR, CZERWONA CEBULA, MIKS SAŁAT, SOS VINAIGRETTE, SER FETA), SOSY- TZATZIKI, BBQ, MUSZTARDA I KETCHUP, PIECZYWO

DODATKOWE OPCJE: 

proponujemy ciasto i tort w cenie od 15 zł / osoba

Pokój dwu osobowy 150zł / doba

śniadanie 30zł / osoba

dopłata do transparentnych podtalerzy z kuleczkami 6zł / szt

dopłata do transparentnych krzeseł od  25zł / szt

informacje dodatkowe:

BRAK OPŁATY KORKOWEJ
 
DZIECI DO 2 ROKU ŻYCIA  GRATIS, DO 8 ROKU ŻYCIA 50% CENY

JEŻELI ZDECYDUJĄ SIĘ PAŃSTWO DOSTARCZYĆ CIASTO, TORT I ALKOHOLE ZAKUPIONE PRYWATNIE PROSIMY O ZAŁĄCZENIE POTWIERDZENIA ZAKUPU (PARAGON LUB FAKTURA) DOSTARCZONYCH PRODUKTÓW

NAPOJE DODATKOWO PŁATNE:
PIWO LANE: OKOCIM/KASZTELAN 30 LITRÓW - OD 350 ZŁ

MOŻLIWOŚĆ USTALENIA SPECJALNEGO MENU WEGETARIAŃSKIEGO, WEGAŃSKIEGO
ORAZ  BEZGLUTENOWEGO


 

REZERWACJA TERMINU
TYLKO PO PODPISANIU UMOWY I WPŁACIE ZALICZKI

ul. Krakowska 96

32-089 Wielka Wieś

Tel: 506-271-910

biuro@ckantares.pl

  • Czarny Facebook Ikona
  • Czarny Instagram Ikona

© 2019 by CK Antares