menu - 230zł

CENA MENU ZAWIERA:

TRADYCYJNE PRZYWITANIE MŁODEJ PARY CHLEBEM I SOLĄ
SZAMPAN Z TRUSKAWKĄ LUB MALINĄ DLA GOŚCI WESELNYCH
BUFET SZWEDZKI
NAPOJE ZIMNE
KAWA, HERBATA – BEZ OGRANICZEŃ
OWOCE SEZONOWE
PODSTAWOWĄ DEKORACJE SALI: KWIATY, ŚWIECE, SERWETKI / ZESTAW PODSTAWOWY/
WYNAJĘCIE SALI OBSŁUGĘ GASTRONOMICZNĄ I KELNERSKĄ
BIAŁE POKROWCE NA KRZESŁA
MOŻLIWOŚĆ SERWOWANIA ZAKUPIONEGO PRZEZ PAŃSTWA ALKOHOLU BEZ DODATKOWYCH OPŁAT
POKÓJ DLA PARY MŁODEJ
BEZPŁATNY PARKING DLA GOŚCI WESELNYCH
MINIMALNA ILOŚĆ GOŚCI 110

PROPOZYCJE PRZYSTAWKI - PROSIMY WYBRAĆ JEDNĄ:

1.    GALANTYNA DROBIOWA Z SOSEM TATARSKIM I POMIDORAMI KOKTAJLOWYMI

2.    PASZTET WIEPRZOWO DROBIOWY W CIEŚCIE FRANCUSKIM NA MIKSIE SAŁAT Z VINAIGRETTE ORZECHOWO MALINOWYM

3.    PŁATKI FILETA KURCZAKA MARYNOWANE W MIODZIE
I OCCIE BALSAMICZNYM PODANE Z GRILLOWANYM OSCYPKIEM NA RUKOLI Z ŻURAWINĄ

4.    DELIKATNA GALANTYNA RYBNA Z SOSEM REMUŁARD
Z KIEŁKAMI RZODKIEWKI I POMIDORAMI

5.    ROLADKA Z INDYKA Z SOSEM TUŃCZYKOWY PODANA
Z KIEŁKAMI PORA I POMIDORAMI

PROPOZYCJA ZUP - PROSIMY WYBRAĆ JEDNĄ:

1. ROSÓŁ Z MAKARONEM

2. ZUPA CEBULOWA Z GRZANKAMI

3. KREM POROWO- ZIEMNIACZANY Z GRILLOWANYM BOCZKIEM

4.    KREM Z KUKURYDZY I MARCHEWKI AROMATYZOWANY SELEREM NACIOWYM

4. KREM Z POMIDORÓW Z KIEŁKAMI RZODKIEWKI

PROPOZYCJE DAŃ OBIADOWYCH - PROSIMY WYBRAĆ DWA:

1. PANIEROWANY FILET KURCZAKA FASZEROWANY
PIECZARKAMI I SEREM

2. PANIEROWANY SCHAB WIEPRZOWY FASZEROWANY SZYNKĄ I SEREM

3. SCHAB PIECZONY W SOSIE WŁASNYM

4. ROLADKA Z KURCZAKA Z BOCZKIEM I PIECZARKAMI NA SOSIE PIECZENIOWYM.

5. MEDALIONY Z POLĘDWICZEK WIEPRZOWYCH NA SOSIE KURKOWYM

6.    ROLADKI Z INDYKA FASZEROWANE SZPINAKIEM
I SEREM FETĄ

7.    PIECZEŃ WIEPRZOWA W SOSIE WŁASNYM
AROMATYZOWANY KMINKIEM

8.    ROLADA WIEPRZOWA FASZEROWANA BROKUŁAMI
I SEREM FETĄ

DODATKI – PROSIMY WYBRAĆ JEDEN: 


ZIEMNIAKI Z WODY

PUREE ZIEMNIACZANE

ZIEMNIAKI PIECZONE

TARTA ZIEMNIACZANA

KLUSKI ŚLĄSKIE

KOPYTKA ZIEMNIACZANE

SURÓWKI I WARZYWA - PROSIMY WYBRAĆ TRZY: 

WYBÓR Z WARZYW SEZONOWYCH 

PROPOZYCJA DESERU:

1. LODY PODANE Z OWOCAMI, BITĄ ŚMIETANĄ

2. PANNA COTTA PODANA NA SOSIE MALINOWYM

3. KREM KARMEL Z TRUSKAWKAMI

4. MUS CZEKOLADOWY NA SOSIE WANILIOWO MIĘTOWYM
Z KOLOROWYM PIEPRZEM

5. SEMIFREDDO GRUSZKOWO ORZECHOWE Z MUSEM
TRUSKAWKOWYM

PROPOZYCJA BUFETU ZIMNEGO:

1. BOCZEK FASZEROWANY

2. KARCZEK Z MORELAMI

3. SCHAB ZE ŚLIWKĄ

4. KURCZAK FASZEROWANY

5. GALARETKI DROBIOWE

6. SZYNKA WIEJSKA

7. KIEŁBASA WIEJSKA

8. KABANOS

9. PASZTET WIEPRZOWY

10. ŚLEDŹ PO KRAKOWSKU

11. ŚWIEŻE I MARYNOWANE WARZYWA

PIECZYWO:

1. CHLEB KRAKOWSKI

2. WEKA

3. CHLEB ŻYTNI

4. CHLEB BESKIDZKI

SOSY - PROSIMY WYBRAĆ DWA:

1. CZARCI NA BAZIE ZIELONEGO PIEPRZU

2. TZATZIKI Z JOGURTEM GRECKIM

3. CUMBERLAND Z ŻURAWINĄ, CZARNĄ PORZECZKĄ I CHRZANEM

4. ROMUALD Z PIETRUSZKĄ, KOLENDRĄ I KORNISZONAMI

5. TRADYCYJNY CHRZANOWY

6. TATARSKI Z GRZYBAMI I KORNISZONAMI

PROPOZYCJA I DANIA GORĄCEGO - PROSIMY O WYBÓR JEDNEGO:

1. ROLADA WIEPRZOWA Z KLUSKAMI ŚLĄSKIMI, SURÓWKA
Z CZERWONEJ KAPUSTY

2. ROLADA DROBIOWA Z POMIDORAMI SUSZONYMI
I MOZZARELLĄ PODANA NA SOSIE PIECZARKOWYM
Z KOPYTKAMI I SURÓWKĄ COLESŁAW Z DODATKIEM
CZERWONEJ KAPUSTY

3. SZASZŁYK DROBIOWY Z RYŻEM I SAŁATĄ ZE ŚWIEŻYCH POMIDORÓW I OGÓRKÓW

4. GRILLOWANY FILET KURCZAKA MARYNOWANY
W CZOSNKU I BAZYLLI, PODANY Z ZIEMNIAKAMI
PIECZONYMI I SAŁATĄ Z SOSEM WIOSENNYM

5. PIERŚ Z KURCZAKA, FASZEROWANA SZPINAKIEM W SOSIE KURKOWYM, ĆWIARTKI ZIEMNIACZANE,
SAŁATKA COLESŁAW

 

PROPOZYCJA II DANIA GORĄCEGO - PROSIMY O WYBÓR JEDNEGO:  

1. KURCZAK PO WĘGIERSKU, PIECZYWO

2. WIEPRZOWINA PO MEKSYKAŃSKU, PIECZYWO

3. STROGONOW Z  WIEPRZOWINY, PIECZYWO

4. BOGRACZ Z WARZYWAMI, PIECZYWO

5. BLANKIET Z INDYKA, PIECZYWO

PROPOZYCJA III DANIA GORĄCEGO - PROSIMY O WYBÓR JEDNEGO:  

1. BARSZCZ Z KROKIETEM LUB PASZTECIKIEM

2. BARSZCZ PODANY Z BUŁECZKAMI FASZEROWANYMI MIĘSEM I BOCZKIEM

3. BARSZCZ PODANY Z PIEROGAMI PANIEROWANYMI

4. TRADYCYJNA WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA, PIECZYWO

5. ŻUREK Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ, PIECZYWO

PROPOZYCJA NAPOJÓW (BEZ OGRANICZEŃ):

1. NAPOJE GAZOWANE PEPSI/MIRINDA/7 UP

2. SOK OWOCOWY

3. WODA MINERALNA GAZOWANA

4. WODA MINERALNA NIEGAZOWANA PODAWANA
W DZBANKACH Z MIĘTĄ I CYTRYNĄ

5. KAWA

6. HERBATA.

ALKOHOL ZAKUPUJĄ PAŃSTWO WE WŁASNYM ZAKRESIE
BEZ OPŁATY KORKOWEJ

OWOCE SEZONOWE:

W ZALEŻNOŚCI OD PORY ROKU I TERMINU WESELA,
SZCZEGÓŁY DOTYCZĄCE OWOCÓW USTALANE  INDYWIDUALNIE

DODATKOWA OFERTA: 

WIEJSKI STÓŁ 22,00 ZŁ./OS.

SZYNKA WIEJSKA, BOCZEK WĘDZONY,  SALCESON, KASZANKA, KIEŁBASA SWOJSKA,
PASZTETY WIEJSKIE, SMALEC Z CEBULĄ I ŚLIWKAMI, PIECZYWO SWOJSKIE, OGÓRKI KISZONE

UDZIEC WIEPRZOWY Z KOŚCIĄ 25,00 ZŁ./OS.

ZIEMNIAKI PIECZONE (W MUNDURKACH) Z ROZMARYNEM I ZASMAŻANĄ KAPUSTĄ
AROMATYZOWANĄ KMINKIEM

GRILL PARTY 25,00 ZŁ./OS.

STEKI Z KARCZKU W SPECJALNEJ MARYNACIE, SZASZŁYKI DROBIOWE, SZASZŁYKI
WEGETARIAŃSKIE PODUDZIA DROBIOWE MARYNOWANE W MIODZIE I MUSZTARDZIE, FILET DROBIOWY AROMATYZOWANY ŚWIEŻYMI ZIÓŁKAMI W BOCZKU,  KIEŁBASA, MARYNATY, SAŁATKA SZOPSKA (OGÓREK POMIDOR, CZERWONA CEBULA, MIKS SAŁAT, SOS VINAIGRETTE, SER FETA), SOSY- TZATZIKI, BBQ, MUSZTARDA I KETCHUP, PIECZYWO

DODATKOWE OPCJE: 

proponujemy ciasto i tort w cenie od 15 zł / osoba

Pokój dwu osobowy 150zł / doba

śniadanie 30zł / osoba

dopłata do transparentnych podtalerzy z kuleczkami 6zł / szt

dopłata do transparentnych krzeseł od  25zł / szt

informacje dodatkowe:

BRAK OPŁATY KORKOWEJ
 
DZIECI DO 2 ROKU ŻYCIA  GRATIS, DO 8 ROKU ŻYCIA 50% CENY

JEŻELI ZDECYDUJĄ SIĘ PAŃSTWO DOSTARCZYĆ CIASTO, TORT I ALKOHOLE ZAKUPIONE PRYWATNIE PROSIMY O ZAŁĄCZENIE POTWIERDZENIA ZAKUPU (PARAGON LUB FAKTURA) DOSTARCZONYCH PRODUKTÓW

NAPOJE DODATKOWO PŁATNE:
PIWO LANE: OKOCIM/KASZTELAN 30 LITRÓW - OD 350 ZŁ

MOŻLIWOŚĆ USTALENIA SPECJALNEGO MENU WEGETARIAŃSKIEGO, WEGAŃSKIEGO
ORAZ  BEZGLUTENOWEGO


 

REZERWACJA TERMINU
TYLKO PO PODPISANIU UMOWY I WPŁACIE ZALICZKI

ul. Krakowska 96

32-089 Wielka Wieś

Tel: 506-271-910

biuro@ckantares.pl

  • Czarny Facebook Ikona
  • Czarny Instagram Ikona

© 2019 by CK Antares